Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal

De nieuwste generatie Acuvue® Multifocal

Acuvue® Oosys Max 1-Day Multifocal verenigt 3 krachtige technologieën

De nieuwste generatie Acuvue® Multifocal contactlenzen, Acuvue® Oosys Max 1-Day Multifocal, verenigt 3 krachtige technologieën om aan meer behoeftes van mensen met leesklachten te voldoen. TearStable™ Technologie, dat verdamping vermindert en de traanfilmstabiliteit verlengt, OptiBlue™ Lichtfilter, en Pupil Optimised Design.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum vrijdag 19 juli 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Senofilcon A

Watergehalte 38

Zuurstofdoorlaatbaarheid 121

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal ook alle overige Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling