Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Miru 1day Flat Pack Multifocal

Miru 1day Flat Pack multifocal zitten in een ultradunne verpakking

Ideaal om mee te nemen in je portemonnee of koffer

Heb je leesklachten? Geen probleem. Dan kan Miru 1day Flat Pack multifocal een goede oplossing voor jou zijn. Deze contactlenzen zitten in een revolutionaire verpakking van slechts 1mm dun! Ideaal om mee te nemen in je portemonnee of koffer.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 1 juni 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 / 180 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Miru

Materiaal samenstelling

Materiaal Hioxifilcon A

Watergehalte 57

Zuurstofdoorlaatbaarheid 19

Fabrikant

Menicon

Product informatie

Miru 1day Flat Pack multifocal contactlenzen worden gemaakt middels een door Mencion gepatenteerde Centraform spin casting- en polymerisatietechniek. Dit zorgt voor extreem hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid. Het Centraform™ productieproces staat garant voor een vloeiende randafwerking, waardoor de kans op het zogenaamde ‘randjesgevoel’ wordt geminimaliseerd.

Kenmerken Miru 1day Flat Pack multifocal:

  • Hydrogel daglens in ultradunne verpakking
  • Hip design voor high-end uitstraling
  • Eenvoudig en hygiënisch inzetten

1day Miru lenzen zijn bijzonder hygiënisch. Je opent de stripverpakking, de lens komt vanzelf naar boven en je plaatst hem eenvoudig op je vinger. Zo kun je de lens direct inzetten zonder de binnenkant aan te raken en geef je schadelijke bacteriën en stofdeeltjes geen kans.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Miru 1day Flat Pack Multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Miru 1day Flat Pack Multifocal ook alle overige Miru contactlenzen van Menicon in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Miru 1day Flat Pack Multifocal

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling