Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

Miru 1day Flat Pack Toric

Nauwelijks 1mm dik. Ontwikkeld voor comfort, hygiëne en gemak

Miru heeft zijn naam te danken aan het Japanse woord voor "zien"

Het meest opvallende aan de Miru 1day Toric Flat Pack is de ultradunne verpakking van nauwelijks 1 mm dik! Door het ontwerp van de Miru 1day Toric verpakking is het gebruiksgemak nog hoger en de kans op besmetting kleiner. Dit maakt het dragen van lenzen nog comfortabeler en veiliger. Zodra de blister geopend wordt, komt de lens spontaan in vorm, met de buitenkant van de lens naar boven. U kunt de lens daardoor met één soepele beweging uit de verpakking halen, zonder daarbij de binnenkant van de lens aan te raken. Hierdoor neemt het risico op vuil, vet en eventuele micro-organismen tussen de lens en het oog af in vergelijking met conventionele blister-lenzen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum vrijdag 26 juli 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 / 180 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Miru

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Hioxifilcon A

Watergehalte 57

Zuurstofdoorlaatbaarheid 19

Fabrikant

Menicon

Product informatie

Miru 1day Toric Flat Pack lenzen zijn gemaakt van hioxifilcon A, een materiaal dat water vasthoudt, bestand is tegen uitdroging en de hele dag voor bevochtiging en draagcomfort zorgt.
Miru’s unieke Centraform randontwerp zorgt voor minder wrijving tussen je ooglid en de rand van de lens als je knippert.

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Miru 1day Flat Pack Toric zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Miru 1day Flat Pack Toric ook alle overige Miru contactlenzen van Menicon in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Miru 1day Flat Pack Toric

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling