Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Miru 1day UpSide multifocal

Miru 1day UpSide multifocal

Miru 1day UpSide multifocal met Neuro Adaptive Design

Voor een vloeiende overgang tussen de verschillende zones

Miru 1day UpSide multifocal is voorzien van een uniek Neuro Adaptive Design. Dit zorgt voor een laag amplitudeverloop, wat leidt tot vloeiende overgang tussen de verschillende zones. Voor jou betekent dit een snellere gewenning voor als je leesondersteuning nodig hebt. Het Neuro Adaptive Design maakt het schakelen tussen bril en contactlenzen makkelijker dankzij een brede overgangszone.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 1 juni 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 / 180 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Miru

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Midafilcon A

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 91

Fabrikant

Menicon

Product informatie

Miru 1day UpSide multifocal onderscheidt zich van andere daglenzen door de Smart Touch technologie. De blister van de lens is zodanig ontworpen dat de je nooit de binnenkant van de lens hoeft aan te raken. Dit zorgt voor gezond en hygiënisch lenzen dragen en een eenvoudige handling.

Miru 1day UpSide Multifocal is een multifocale daglens met een center near ontwerp. Het unieke Neuro Adaptive Design met vloeiende overgangen tussen dichtbij, tussenafstand en veraf kijken, zorgt voor een snelle gewenning aan de lenzen.

De unieke ‘smart-zone’ in de blister zorgt ervoor dat de binnenkant van de lens naar beneden ligt, zodat de lens uit de verpakking gehaald kan worden en ingezet kan worden zonder de binnenkant van de lens aan te raken.
Dit zorgt voor extra hygiëne, maar ook voor eenvoudiger inzetten. Je hoeft niet te controleren of de lens binnenstebuiten zit.

Miru 1day UpSide lenzen zijn voorzien van klasse 2 UV-bescherming om de ogen te beschermen tegen zowel UVA- als UVB-straling. Dit sluit het gebruik van een zonnebril niet uit, maar geeft dan een extra bescherming

Speciaal door Menicon ontwikkelde technologieën zorgen voor zeer goede bevochtiging en gezond lenzen dragen voor jou. De MeniSilk™ Air techniek zorgt voor een materiaal met extra lage modulus voor gezondheid en comfort. NanoGloss™ Pro zorgt voor een superglad oppervlak en verbetert zo het comfort en de handling van het materiaal. Miru 1day UpSide biedt alle gezondheidsvoordelen van siliconen hydrogel, met het comfort van hydrogel!

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Miru 1day UpSide multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Miru 1day UpSide multifocal ook alle overige Miru contactlenzen van Menicon in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Miru 1day UpSide multifocal

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling