Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Daysoft UV 58 Silk

Daysoft UV 58 Silk

DAYSOFT UV 58 met uniek Soft-Edge ontwerp

De DAYSOFT UV 58 is uitgevoerd met een UV filter en een lichtblauwe handling tint

DAYSOFT UV 58 in SILK solution is een kwalitatieve en zachte daglens die vervaardigd is volgens het unieke Soft Edge concept met UV filter. In combinatie met de geringe middendikte zijn de DAYSOFT UV 58 lenzen zelfpassend en kunnen de hele dag met een ongeëvenaard comfort gedragen worden. Bovendien leveren DAYSOFT UV 58 een uiterst goed zicht.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 25 juni 2024

Verpakkingseenheid

32 / 96 / 192 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Filcon 2a

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 31

Fabrikant

Provis

Product informatie

DAYSOFT UV 58 zijn daglenzen die de ogen beschermen tegen schadelijke UV stralen van de zon. Houdt u er rekening mee dat het dragen van een zonnebril nog steeds nodig is om te voorkomen dat de UV straling schade veroorzaakt aan het oog.
De DAYSOFT UV 58 contactlenzen zijn speciaal ontworpen met een zachte rand en zijn verkrijgbaar in een breed sterktebereik in zowel PLUS als MIN sterktes.

DAYSOFT UV 58 wordt geleverd in een steriele verpakking, waarin ze bewaard worden in een heldere zoutoplossing. De daglens DAYSOFT UV 58 heeft een watergehalte van 58%. De eigenschappen van het materiaal zorgen voor een uitstekend te hanteren lens met een hoog draagcomfort.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Daysoft UV 58 Silk zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Daysoft UV 58 Silk

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
33% Aanbevolen

Gebasseerd op 3 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling