Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Omniflex

 
Nooit meer leverbaar
Omniflex

Hydron | CooperVision heeft de productie van Omniflex gestopt.

Omniflex is door Hydron | CooperVision per november 2015 uit assortiment gehaald en wordt niet meer geleverd

CooperVision heeft besloten per 31 oktober 2015 de lens Omniflex uit het assortiment te nemen. CooperVision adviseert dragers om over te stappen naar de lens Proclear. Deze maandlens heeft eigenschappen die dicht bij de eigenschappen van Omniflex in de buurt komen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de Proclear lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn:


Proclear losse set


Vanaf 1 november 2015 is Omniflex niet meer leverbaar.

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Lidofilcon A

Watergehalte 70

Zuurstofdoorlaatbaarheid 30

Fabrikant

Hydron

Product informatie

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Omniflex zijn (Half) jaarlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Omniflex

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling