Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

123 Sensation All-in-one

123 Sensation alles-in-één met dubbele antibacteriële werking

123 Sensation alles-in-één lenzenvloeistof is een lenzenvloeistof met Hyaluronaat

123 Sensation is een innovatieve alles-in-één lenzenvloeistof die veiligheid combineert met comfort, dankzij het dubbele desinfectiesysteem en de toevoeging van een hoogwaardig hyaluronaat.

123 Sensation heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de fles heeft een nieuw jasje gekregen en past nu beter bij onze nieuwe frisse look.

Oud design
123 Sensation oud design
Nieuw design
123 Sensation nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

123 Lens

Materiaal samenstelling

Materiaal flat bottle

Werkzame stof

Polyquaternium, Hyaluronaat

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Het natuurlijke smeermiddel hyaluronaat gaat uitdroging van het oog en de contactlens tegen, wat zorgt voor extra hoog draagcomfort. 123 Sensation bevat een hyaluronaat van premium kwaliteit dat via een milieuvriendelijk, op waterbasis gebaseerd proces wordt gemaakt. Het bevat daarom geen dierlijke of toxische (=giftige) bestanddelen, wat bijdraagt aan een stabiele en veilige werking.

De 123 Sensation lenzenvloeistof heeft naast het feit dat het veel draagcomfort biedt, ook een zeer krachtige desinfecterende werking dankzij het synergetische effect van twee stoffen: PHMB en Polyquaternium. Hiermee scoort de 123 Sensation ruim boven de ISO 14279 norm, waardoor contactlenzen veilig kunnen worden gedragen.

123 Sensation alles-in-één is uitermate geschikt voor het onderhoud van silicone hydrogel contactlenzen met een extra hoge zuurstof doorlaatbaarheid

Door toevoeging van Hyaluron heeft de lenzenvloeistof 123 Sensation alles-in-één naast grondige proteïne verwijdering een dubbele antibacteriële werking. Door de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat biedt 123 Sensation alles-in-één een sensationeel hoog draagcomfort.

123 Sensation alles-in-één kan gebruikt worden voor het reinigen, inzetten, bewaren, hydrateren en verwijderen van proteïneaanslag en desinfectie.

123 Sensation alles-in-één wordt geleverd in een platte fles van 250ml.
Bij elke fles die besteld wordt, wordt 1 platte lenshouder meegeleverd.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen 123 Sensation All-in-one

4.2 van 5

Gebasseerd op 6 beoordelingen

5 Sterren 4
4 Sterren 0
3 Sterren 1
2 Sterren 1
1 Sterren 0
55% Aanbevolen

Gebasseerd op 20 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling