Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Aosept Plus [flight-pack]

 
Nooit meer leverbaar
Aosept Plus [flight-pack]

AOSEPT PLUS flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof AOSEPT PLUS in een handige flacon

Op grote hoogte kunnen je ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van je contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft je ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat je tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van AOSEPT PLUS lenzenvloeistof ontwikkeld.

Vervangend product

De Aosept Plus [flight-pack] is niet meer leverbaar

De Aosept Plus [flight-pack] is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Aosept Plus with Hydraglyde [flight-pack] te bestellen in plaats van de Aosept Plus [flight-pack]. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Aosept Plus [flight-pack]. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

90ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Aosept

Werkzame stof

waterstofperoxide 3%

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Wat krijg je bij je Aosept Plus [flight-pack]?

  • Het aantal flacons (90ml) Aosept Plus dat is besteld
  • Bij elke flacon een speciale Aosept lenshouder
  • Bij elke bestelling een handige zipbag voor in het vliegtuig

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Aosept Plus [flight-pack]

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling