Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-Clean Daily Cleaner

4.5, op basis van 13 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Opti-Clean Daily Cleaner

Levering Opti-Clean Daily Cleaner gestopt door Alcon

De vloeistof Opti-Clean Daily Cleaner is per januari 2015 uit het assortiment gehaald

Met name is de reinigingsvloeistof OPTI-CLEAN Daily Cleaner geschikt voor het verwijderen van vetaanslag. OPTI-CLEAN Daily Cleaner is geschikt voor zowel zachte als vormstabiele contactlenzen. Ook kunt u gedurende de dag de contactlenzen nog eens extra reinigen indien dit nodig mocht zijn.

Vervangend product

De Opti-Clean Daily Cleaner is niet meer leverbaar

De Opti-Clean Daily Cleaner is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Oté Clean te bestellen in plaats van de Opti-Clean Daily Cleaner. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Opti-Clean Daily Cleaner. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

24ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Opti-Clean

Werkzame stof

Polysorbaat 21 + MICROLENS

Conserveringsmiddel

PolyQUAD (0,001%)

Fabrikant

Alcon

Product informatie

OPTI-CLEAN Daily Cleaner is niet geschikt voor rechtstreeks gebruik in het oog.
Goed schudden voor gebruik.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Opti-Clean Daily Cleaner

4.5 van 5

Gebasseerd op 13 beoordelingen

5 Sterren 8
4 Sterren 4
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling