Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Lens Plus OcuPure Saline

Lens Plus OcuPure Saline

Lens Plus™ OcuPure™ Saline afspoelvloeistof

is geschikt voor alle typen contactlenzen

Lens Plus™ OcuPure™ Saline afspoelvloeistof is geschikt voor alle typen contactlenzen. Het bevat het gepatenteerde ingrediënt OcuPure en is zeer zacht voor de ogen. Deze vloeistof is een logische keuze na het desinfecteren. Lens Plus™ OcuPure™ Saline zoutoplossing is te gebruiken voor het afspoelen van de contactlenzen, maar ook ideaal voor het oplossen van eiwit verwijderingstabletten.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Werkzame stof

natriumchloride, boorzuur

Conserveringsmiddel

OcuPure 0,005%

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Een goede zoutoplossing om te voorkomen dat uw lenzen nog peroxide resten bevatten als u ze in doet is Lens Plus™ OcuPure™ Saline Abbot Medical Optics. Deze steriele en geconserveerde zoutoplossing is special te gebruiken om contactlenzen na te spoelen alvorens de lenzen te gaan gebruiken. Deze zoutoplossing wordt typische gebruikt na dat u uw lenzen heeft gereinigd met een 'waterstofperoxide' lenzenvloeistof. Lens Plus™ OcuPure™ Saline zorgt ervoor dat dat er geen resten van het waterperoxide op uw lenzen blijven zitten voor het in doen van uw lenzen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Lens Plus OcuPure Saline

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling