Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

TotalCare tabletten

 
Nooit meer leverbaar
TotalCare tabletten

AMO heeft de productie van Total Care tabletten gestopt

De tablet Total Care tabletten is door AMO per 1 maart 2021 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

TotalCare eiwit verwijderingstabletten zijn voor wekelijkse reiniging van uw vormstabiele contactlenzen en reinigt uw lenzen van proteïnen/eiwitten.
Een verpakking bevat 10 tabletten

Vervangend product

De TotalCare tabletten is niet meer leverbaar

De TotalCare tabletten is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de EYEYE 3-N-Zym te bestellen in plaats van de TotalCare tabletten. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de TotalCare tabletten. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

10 tabletten

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

TotalCare

Werkzame stof

Subtilisine A ( 0,4 mg/tablet)

Fabrikant

AMO (Abbott Medical Optics)

Product informatie

Hoe gebruikt u de Total Care Eiwitverwijderingstabletten?

Voor optimaal comfort en gemak maakt u gebruik van de gehele TotalCare-familie aan lenzenvloeistof:

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen TotalCare tabletten

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling