Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
 

TotalCare Solution

5.0, op basis van 1 beoordelingen.
TotalCare Solution

TotalCare solution bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en herbevochtigende functie

Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit.

Totalcare Solution lenzenvloeistof voor het reinigen, afspoelen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle harde en vormstabiele contactlenzen. Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit.

Lees meer

Verpakkingseenheid

Dit product is in de volgende Verpakkingseenheden beschikbaar

 

2x 120ml

€ 26.36

(€ 13.18 per verpakking)

3x 120ml

€ 36.95

(€ 12.32 per verpakking)

4x 120ml

€ 47.53

(€ 11.88 per verpakking)

5x 120ml

€ 58.12

(€ 11.62 per verpakking)

6x 120ml

€ 68.70

(€ 11.45 per verpakking)

36.95

Verwachte leverdatum donderdag 25 april 2019

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 25 april 2019

Verpakkingseenheid

120ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 35.00
Bezorging middels pakket post

Merk

TotalCare

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide) 0,0005%, Dinatriumedetaat 0,01%

Fabrikant

AMO (Abbott Medical Optics)

Product informatie

Totalcare Solution lenzenvloeistof voor het reinigen, afspoelen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle harde en vormstabiele contactlenzen. Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit.

Het TotalCare systeem is ontwikkeld voor vormstabiele (harde), zuurstofdoorlatende contactlenzen. Het assortiment bestaat uit een TotalCare dagelijkse reinigingsvloeistof, een TotalCare bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en herbevochtigende functie en TotalCare eiwittabletten voor wekelijkse reiniging. TotalCare dagelijkse reinigingsvloeistof Deze conserveermiddelvrije, niet schurende vloeistof combineert 3 krachtige oppervlakte reinigende componenten.

Met het bewaren van de lenzen in de lenzenvloeistof Totalcare Solution gedurende 4 uur (na handmatig schoonwrijven) garandeert optimaal onderhoud van alle harde en vormstabiele contactlenzen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen TotalCare Solution

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling