Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Blink TotalCare solution

Blink TotalCare solution

Blink TotalCare solution bewaarvloeistof met een desinfecterende functie

Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit met een bewaar- en herbevochtigende functie

Blink TotalCare solution lenzenvloeistof voor het reinigen, afspoelen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle harde en vormstabiele contactlenzen. Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
12,64
11,17
per stuk
totaal 44,68
Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 13:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

120ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Blink

Werkzame stof

Dinatriumedetaat 0,01%

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide) 0,0005%

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Het Blink Total Care systeem is ontwikkeld voor vormstabiele (harde), zuurstof doorlatende contactlenzen. Het assortiment bestaat uit een Blink Total Care dagelijkse reinigingsvloeistof, een Blink Total Care bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en her-bevochtigende functie en TotalCare eiwittabletten voor wekelijkse reiniging. Total Care dagelijkse reinigingsvloeistof Deze conserveermiddelvrije, niet schurende vloeistof combineert 3 krachtige oppervlakte reinigende componenten.

Met het bewaren van de lenzen in de lenzenvloeistof Blink Total Care solution gedurende 4 uur (na handmatig schoonwrijven) garandeert optimaal onderhoud van alle harde en vormstabiele contactlenzen.

Eigenschappen Blink TotalCare solution:

  • een lenzenvloeistof voor dagelijks gebruik
  • geschikt voor zuurstof doorlatende harde, vormstabiele lenzen
  • voor desinfecteren, bewaren en bevochtigen
  • extra zacht en geschikt voor gevoelige ogen

Spoel uw lenzen met de Blink Total Care solution lenzenvloeistof en zet ze in uw ogen. Gooi de gebruikte oplossing weg en spoel de lenshouder met de Total Care-oplossing. Laat de houder aan de lucht drogen.

Voor optimaal comfort en gemak maakt u gebruik van de gehele TotalCare-familie aan lenzenvloeistof:

Blink TotalCare solution werd voorheen op de markt gebracht door AMO (Abbott Medical Optics). AMO is overgenomen door Johnson and Johnson en wordt nu door Johnson and Johnson op de markt gebracht.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Blink TotalCare solution

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling