Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ever Clean Scleral

Ever Clean Scleral

Ever Clean Scleral is een waterstofperoxidevloeistof

Speciaal ontwikkeld voor sclerale contactlenzen

Ever Clean Scleral is een reinigingsmethode met 3% waterstofperoxide, exclusief voor sclerale contactlenzen van groot kaliber en sagittale hoogte. Het bevat 30 tabletten die volledig neutraliserend zijn. Inclusief lenshouder, speciaal ontworpen voor een praktische en gemakkelijke plaatsing van de tablet. Ever Clean Scleral helpt effectief te desinfecteren tegen bacteriën en schimmels. Het werkt als glijmiddel en bevat daarom povidon, een glijmiddel dat het comfort tijdens het gebruik verbetert.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Ever Clean Scleral voorkomt resten op contactlenzen dankzij het proteolytische enzym dat in de tablet zit. Het reinigingsproces duurt 2 uur. Wrijven of spoelen is niet nodig. Het bevat geen conserveermiddel en waarborgt dus de ooggezondheid van je ogen. Eén flacon is voor 30 dagen. Makkelijk te gebruiken. Verkrijgbaar in een flacon van 300 ml.

  • De niet-geneutraliseerde oplossing mag nooit in contact komen met het oog. Als dit gebeurt, verwijder dan onmiddellijk de lenzen, spoel ze af met water of zoutoplossing en raadpleeg een oogarts.
  • Ever Clean Scleral is geen afspoelvloeistof, gebruik hiervoor een zoutoplossing die hiervoor geschikt is.
  • Respecteer een inwerktijd van minimaal 2 uur en gebruik geen andere lenshouder dan de lenshouder dat bij de tabletten en de oplossing is geleverd.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Ever Clean Scleral

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling