Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

GP cleaner

GP cleaner

Avizor GP Cleaner is een niet-ioniserende reiniger

Verwijdert vetafzettingen van vormstabiele lenzen

Avizor GP Cleaner is een zeer effectieve niet-ioniserende reiniger die schurende (polijst)deeltjes bevat die vetafzettingen van vormstabiele lenzen verwijdert.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
16,50
13,81
per stuk
totaal 41,44
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Werkzame stof

anionische detergentia 10% in een waterige oplossing

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Gebruiksaanwijzing Avizor GP Cleaner: Breng 1 druppel van de lenzenvloeistof aan op de lens en wrijf ongeveer 30 seconden met lichte druk tussen de vingers. Na het reinigen moeten de lenzen grondig worden afgespoeld om eventuele resterende schurende deeltjes te verwijderen.

Avizor GP Cleaner mag nooit in contact komen met de ogen. Als de lenzen niet voldoende vrij zijn van de achtergebleven vloeistof, kan dit irritatie veroorzaken. Daarom wordt aanbevolen de lenzen voor het aanbrengen af te spoelen met een saline vloeistof.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen GP cleaner

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling