Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Boston Simplus alles-in-één

Boston Simplus Multi-Action Solution biedt een ultiem comfort

De eerste alles-in-één vloeistof voor harde/vormstabiele lenzen

Boston Simplus multi-action solution van Bausch+Lomb is de alles-in-één contactlens vloeistof voor harde zuurstof doorlatende lenzen. Boston Simplus multi-action solution biedt het ultieme gebruiksgemak. De alles-in-één fles voor dagelijkse lensverzorging die harde zuurstof doorlatende contactlenzen niet alleen reinigt, desinfecteert en conditioneert, maar ook dagelijks proteïne verwijdert, met een reiniging vergelijkbaar met die van Boston Advance Comfort formule.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

120ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Boston

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Poloxamine, Hydroxyalkylphosphonate

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide), Chlorhexidine Gluconatee (0.003%)

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Boston Simplus™ multi-action solution is een innovatieve reinigings-, desinfectie- en bewaarvloeistof voor harde en vormstabiele zuurstof doorlatende contactlenzen (RGP). De vloeistof is geschikt voor alle fluor siliconenacrylaat, siliconenacrylaat en vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen. Boston Simplus™ multi-action solution verwijdert proteïnen (eiwitten) en vetten van het lensoppervlak en helpt contactlenzen vrij te houden van hardnekkige aanslag. De vloeistof Boston Simplus™ multi-action solution is tevens ontwikkeld om lenzen schoon te spoelen om oppervlakkige vuildeeltjes te verwijderen. Een multi-polymeer beschermingssysteem verzorgt de lens om het inzetten te versoepelen en verhoogt een gelijkmatige bevochtiging. Een gepatenteerd bevochtigend bestanddeel zorgt voor lensbevochtiging. Deze vloeistof Boston Simplus™ multi-action solution is ontwikkeld voor een verzachtend effect op de ogen. Het bevat tevens een conserveringssysteem dat bewezen effectief is in het vernietigen van schadelijke organismen. Deze vloeistof is effectief bij zowel het reinigen als desinfecteren en is daarnaast ook biocompatibel met ogen bij het lensdragen.

Slechts even wrijven voor het inzetten is voldoende voor een intensieve reiniging.
Prestatie en gemak voor de hedendaagse harde lensdrager.
U ontvangt per flacon een lenshouder.

Gebruiksaanwijzing:

  • Was uw handen
  • Plaats de lens op de boden van uw lenshouder en vul deze met Boston Simplus™ multi-action solution
    Bewaar uw lenzen minimaal 4 uur in Boston Simplus™ multi-action solution voordat u deze weer in zet voor een goede reiniging
  • Voordat u de lenzen in uw ogen plaatst, wast u eerst uw handen met een milde zeep. U neemt de lens uit de lenshouder en plaatst deze in de palm van uw hand. Met een 4-tal druppels Boston Simplus™ multi-action solution wrijft u licht de beide buitenzijden van de lens gedurende 20 seconden.
  • Spoel de lens vervolgens af met Boston Simplus™ multi-action solution en plaats deze in het oog

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Boston Simplus alles-in-één

4.5 van 5

Gebasseerd op 12 beoordelingen

5 Sterren 8
4 Sterren 3
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
88% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling