Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Bausch+Lomb concentrated cleaner

Bausch+Lomb concentrated cleaner

Bausch+Lomb Concentrated Cleaner voor de reiniging

van vormstabiele zuurstof doorlatende contactlenzen

Bausch+Lomb Concentrated Cleaner advance formula is een reinigingsvloeistof voor harde zuurstofdoorlaatbare lenzen. Hiermee kunt u gemakkelijk uw lenzen reinigen. De concentrated cleaner lenzenvloeistof van Bausch+Lomb maakt uw contactlenzen hygiënisch schoon en uw oog comfortabel. Het beste kan deze vloeistof gebruikt worden in combinatie met Bausch+Lomb Conditioning Solution.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Werkzame stof

ge-ethoxyleerde alkylphenol, natriumchloride, silicaat suspensie, natriumphosphaat en triquartenairecocoa phospholipide

Conserveringsmiddel

Alkylethersulfaat (8,0% w/v)

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Gebruiksaanwijzing Bausch+Lomb Concentrated Cleaner:

  1. Was altijd uw handen voor u uw lenzen of uw ogen aanraakt
  2. Leg de lens in de palm van uw hand en doe enkele druppels op de lens. Wrijf vervolgens gedurende 20 seconden
  3. Verwijder elk restant van de Bausch+Lomb Concentrated Cleaner door de lens zorgvuldig af te spoelen, conform de aanwijzingen van uw contactlensspecialist
  4. Plaats de lens in de lenshouder en vul deze met verse Bausch+Lomb Conditioning Solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur (of gedurende de hele nacht) in de vloeistof staan voor u ze weer inzet

Lees altijd de gebruiksaanwijzing van deze lenzenvloeistof. Hierin staat hoe deze gebruikt moet worden. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Bausch+Lomb concentrated cleaner

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling