Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ReNu Advanced

Twintig uur optimale bevochtiging

Met uniek drievoudig desinfectiesysteem

ReNu Advanced biedt de best mogelijke desinfectie én de hele dag comfort. ReNu Advanced heeft een drievoudig desinfectiesysteem. De combinatie van alexidine, polyquarternium en polyaminopropyl biguanide is niet alleen effectief maar ook zacht voor de ogen. Het systeem doodt binnen vier uur 99,9% van de aanwezige microben. ReNu Advanced heeft de effectiviteit van een peroxide en het gemak van een multi-purpose vloeistof.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
18,36
14,01
per stuk
totaal 42,04
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

ReNu

Werkzame stof

Poloxamine, poloxamer 181, diglycine, natriumcitraat, boorzuur, natriumboraat

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide) 0.00005%, Polyquaternium 0,00015%, Alexidine 0,0002%

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Poloxamine 1107 en Poloxamer 181 werken samen om ophopingen van traanfilmresten en eiwitaanslag effectief te verwijderen en aanslagvorming op de lenzen te voorkomen. Poloxamer 181 wordt bovendien tot twintig uur contactlens dragen op de lens vastgehouden waardoor de lenzen twintig uur lang bevochtigd worden en comfortabel blijven aanvoelen. Zelfs bij beeldschermwerk is de comfortabele werking van de vloeistof langdurig effectief.

ReNu Advanced biedt alles in één voor de verzorging van uw zachte contactlenzen:
een uniek drievoudig desinfectiesysteem,
geavanceerde, dubbele reiniging
twintig uur optimale bevochtiging.

Geniet hierdoor met ReNu Advanced naast de zekerheid van de best mogelijke desinfectie, ook van de gehele dag comfortabel lenzen dragen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen ReNu Advanced

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling