Winter achtergrond
Winter achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

i-clean!

 
i-clean!

i-clean! is een reiniger voor contactlenzen

De intensieve reiniger is bruikbaar voor alle typen contactlenzen.

i-clean! tijdelijk niet leverbaar

De fabrikant Contopharma heeft door een tekort aan grondstoffen een achterstand in de productie. Hierdoor is iclean momenteel niet leverbaar.
Wij verwachten eind december weer nieuwe voorraad van de fabrikant te ontvangen.
Lees meer

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

contopharma

Product informatie

i-clean! is een ideale reinigingsoplossing voor alle soorten contactlenzen. Door de speciale ingrediënten wordt een zeer efficiënte, langdurige verwijdering van met name zware afzettingen van vreemde stoffen op het contactlensoppervlak bereikt. De i-clean! reinigingsoplossing moet grondig worden afgespoeld met een zoutoplossing voordat de lens in het oog wordt ingebracht. Bovendien moeten zachte contactlenzen 2 uur lang na reiniging of 's nachts in een geschikte bewaaroplossing worden bewaard.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen i-clean!

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling