Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

All-in-One Light

3.5, op basis van 2 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
All-in-One Light

All-in-One Light voor droge ogen

Geschikt voor alle typen zachte contactlenzen

All In One Light van CooperVision biedt alles wat je nodig hebt in één handige fles. Het is een veelzijdige alles-in-één desinfecterende en reinigingsvloeistof die speciaal is samengesteld met gevoelige ogen als uitgangspunt. Het bevat een bevochtiger dat het comfort van je contactlenzen verhoogt, zodat jij je op je dag kan concentreren in plaats van op je contactlenzen.

Vervangend product

De All-in-One Light is niet meer leverbaar

De All-in-One Light is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de 123 Lens No-Rub alles-in-één te bestellen in plaats van de All-in-One Light. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de All-in-One Light. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Natriumchloride, sodium fosfaat, Ethylenediaminetetraacetic acid (EDTA), poloxamer, water

Conserveringsmiddel

Polyhexanid 0,0001%

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Voor mensen met gevoelige, droge ogen is er een geschikte lenzenvloeistof in de vorm van All-in-One Light. Deze alles in 1 lenzenvloeistof wordt geconserveerd met Polyhexanide en is geschikt voor alle typen zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel contactlenzen.

Kenmerken All-in-One Light lenzenvloeistof

  • Zeer effectieve desinfecterende vloeistof helpt je contactlenzen schoon te houden
  • Vermindert bacteriën met 99,9%
  • Een bevochtiger voor een comfortabele ervaring bij het dragen van lenzen
  • Speciaal samengesteld om vuilafzettingen van zachte contactlenzen te helpen verwijderen, waaronder silicone hydrogels

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen All-in-One Light

3.5 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 0
4 Sterren 1
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
60% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling