Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Delta Plus Conditioner

 
Nooit meer leverbaar
Delta Plus Conditioner

Delta Plus Conditioner voor harde contactlenzen

Voor het desinfecteren, bewaren en inzetten van uw contactlenzen

Delta Plus Conditioner is een lenzenvloeistof voor het desinfecteren, bewaren en inzetten van harde, vormstabiele, zuurstof doorlaatbare contactlenzen.

Vervangend product

De Delta Plus Conditioner is niet meer leverbaar

De Delta Plus Conditioner is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Boston Advance Conditioning Solution te bestellen in plaats van de Delta Plus Conditioner. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Delta Plus Conditioner. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

100ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Werkzame stof

Poloxameer

Conserveringsmiddel

EDTA, Polyhexanide 0,0001%

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

De toevoeging van poloxamer zorgt voor een tijdelijke laag op de lenzen om het inzetten gemakkelijker en comfortabeler te laten.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Delta Plus Conditioner

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling