Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oxysept 1-Step

Oxysept 1-Step

Oxysept 1-Step is een 1-fase waterstofperoxidesysteem

Geschikt voor alle zachte contactlenzen, behalve kleurlenzen

Oxysept 1-Step bestaat uit desinfectievloeistof waterstofperoxide 3% en neutralisatie tabletten, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Voor een diepe en grondige reiniging van uw contactlenzen. Oxysept 1-Step contactlensvloeistof is het vooraanstaande een-staps peroxidesysteem voor alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel contactlenzen, behalve kleurlenzen. Oxysept 1-Step gebruikt een innovatieve neutralisatie tablet die langzaam in de vloeistof oplost waardoor desinfectie en neutralisatie in een eenvoudige stap plaatsvinden.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

300ml + 30 tabletten

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

OxySept

Werkzame stof

waterstofperoxide 3%

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

De UltraCare formule geeft een manier om extreem hygiënisch te reinigen, maar het materiaal van de lens niet aan te passen en de lenzen comfortabel te laten zitten. In het pakket van Oxysept 1-Step zitten alle benodigdheden om de lens te spoelen, te reinigen, te neutraliseren en opnieuw na te spoelen

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oxysept 1-Step

4.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling