Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Menicare Pure

Menicare Pure op basis van natuurlijke ingrediënten

Menicare Pure is een nieuwe lenzenvloeistof voor vormstabiele contactlenzen

Eén van de belangrijkste ingrediënten van Menicare Pure is het conserveermiddel Polylysine. In tegenstelling tot de meeste andere vormvaste lenzenvloeistoffen, waarin PHMB wordt toegevoegd, is Polylysine een natuurlijk conserveermiddel dat veel milder is voor het oog, maar ook zorgt voor een stabielere en betere desinfectie van de lenzen. Menicare Pure is geschikt voor de dagelijkse reiniging van alle harde, vormstabiele contactlenzen, met of zonder plasmabehandeling. De Menicare Pure alles-in-een lenzenvloeistof maakt het gebruik van verschillende vloeistoffen voor schoonmaken en bewaren overbodig.


Bij Menicare Pure contactlenzen adviseren wij Menicon Progent lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 20 juni 2024

Verpakkingseenheid

250ml, 70ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Menicon

Werkzame stof

EDTA (Ethyleen Diamine Tetracetic Acid) 0,05% en 0,1% HCO-60

Conserveringsmiddel

ε-Polylysine 0,01%

Fabrikant

Menicon

Product informatie

Onderhoud van nachtlenzen:

Ook kan Menicare Pure prima gebruikt worden voor de dagelijkse reiniging van nachtlenzen. Hierbij moet dan wel wekelijks een behandeling met Menicon Progent aan worden toegevoegd.

Voordelen Menicare Pure

  • Op basis van natuurlijke ingrediënten
  • Mild voor het oog
  • Verbeterde reiniging
  • Optimale bevochtiging

Een door Menicon gepatenteerde Hyaluronzuur samenstelling zorgt voor een betere bevochtiging gedurende de dag. Een uitgebalanceerde combinatie van grote en kleine moleculen Hyaluron zorgen voor een hechting aan de contactlens en mucinelaag van de traanfilm.

De unieke vorm van de fles en handige dop zorgen ervoor dat Menicare PURE ook nog eens heel makkelijk in gebruik is. De vorm van de fles ligt prettig in de hand en de klik-dop maakt dat de fles met één hand te openen is.

Een fles Menicare PURE is tot drie maanden na opening houdbaar.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Aanvullende producten

Menicon Progent [04x 5 behandelingen]

Beoordelingen Menicare Pure

3.8 van 5

Gebasseerd op 4 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 1
84% Aanbevolen

Gebasseerd op 13 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling