Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew CareSolution

Cleadew CareSolution

Cleadew CareSolution met hyularon

Een spoelvloeistof die extra zacht aanvoelt

Cleadew CareSolution is een vocht inbrengende zoutoplossing om te spoelen voor sclerale en harde, vormstabiele contactlenzen.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
13,42
10,84
per stuk
totaal 32,51
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

hyularon

Conserveringsmiddel

Waterstofperoxide als conserveermiddel (0,004%)

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Gebruiksaanwijzing Cleadew Care Solution

Neem de gereinigde / gedesinfecteerde lenzen uit het lenzendoosje. Houd ze op uw vingers vast en spoel beide kanten met de Cleadew Care Solution gedurende minstens 10 seconden.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew CareSolution

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling