Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew GP Hydra One

Cleadew GP Hydra One

Cleadew GP Hydra One voor harde contactlenzen

De innovatieve alles-in-één verzorgingsoplossing

De innovatieve alles-in-één verzorgingsoplossing Cleadew GP Hydra One voor harde contactlenzen is ontwikkeld voor het desinfecteren, reinigen, spoelen en bewaren. De innovatieve SMD-technologie zorgt voor een betere bevochtigbaarheid van de contactlenzen en optimaliseert het draagcomfort door het contactlensoppervlak te verrijken met hyaluronzuur derivaten.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
18,74
16,06
per stuk
totaal 48,17
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Werkzame stof

Polyhexamethylenbiguanid Hydrochlorid (0,0005%), boorzuur

Conserveringsmiddel

Waterstofperoxide als conserveermiddel (0,004%)

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Cleadew GP hydra one biedt de ideale combinatie van desinfectie en veiligheid voor de ogen. De verpakking bevat de multifunctionele oplossing en 1 contactlenscontainer.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew GP Hydra One

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling