Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew MPS

Cleadew MPS

Super Moist Dew Technology verbetert de bevochtiging

Perfecte samenhang tussen veiligheid en efficiëntie

Cleadew MPS introduceert een nieuwe technologie, Super Moist Dew Technology (SMD), om het lensoppervlak langer gehydrateerd te houden. SMD verbeterd de bevochtiging van contactlenzen op een manier die niet haalbaar is met bestaande hydraterende ingrediënten zoals het veel gebruikte natrium hyaluronaat. SMD verhoogd de traanstabiliteit wat leidt tot een verbeterd draagcomfort.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
15,09
12,41
per stuk
totaal 37,23
Verwachte leverdatum: 26-04-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum vrijdag 26 april 2024

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Werkzame stof

Alexidine dihydrochloride (0,0004%), poloxamer

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide) 0,00011%

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Cleadew MPS is ’s werelds eerste alles-in-een-vloeistof met een combinatie van polyhexamethylene biguanide (PHMB) hydrochloride en alexidine dihydrochloride. De twee desinfectanten werken in op het celmembraan van micro-organismen, wat resulteert in een hoger desinfecterend effect in vergelijking met conventionele alles-in-een-vloeistoffen. Het heeft ook een hoge werkzaamheid tegen acanthamoebe.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew MPS

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
50% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling