Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Elements

4.0, op basis van 2 beoordeling(en).
Oté Elements

Oté Elements is ontwikkeld voor gebruik met de nieuwe contactlensmaterialen

en bevat een unieke combinatie van drie lichaamseigen stoffen; Carnosine, Pro-vitamine B5 en Hyaluronaat

Oté heeft besloten per 1 juni 2016 de lenzenvloeistof Oté Elements uit het assortiment te nemen.
123 Lens brengt Oté Elements echter ook uit onder het eigen label 123 Lens B5 alles-in-één
Dit is exact dezelfde lenzenvloeistof, maar dan in een andere fles en met een andere naam.

Oté Elements => Oté Sensation

Oté optics stopt met de productie van Oté Elements. Om deze reden adviseren wij u om over te stappen op de betere lenzenvloeistof Oté Sensation.
onze excuses voor uw ongemak.

Oté Sensation bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

100ml / 360ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Werkzame stof

Provitamin B5

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Bescherming door antioxidant carnosine. Carnosine ondersteunt het natuurlijke beschermingsmechanisme van het oog tegen externe schadelijke invloeden zoals stof en UV straling die het dragen van contactlenzen negatief kunnen beïnvloeden.
Hydratatie door Pro-vitamine B5 en Hyaluronaat. Pro-vitamine B5 en Hyaluronaat voorkomen het uitdrogen van de lens. Daarnaast bevordert Pro-vitamine B5 het traanvocht milieu waardoor het zelf-herstellende proces van de cornea cellen wordt ondersteund.

In de meeste gevallen niet geschikt voor lensmateriaal met ionische polymeren, met o.a. uitzondering van Balafilcon A materiaal.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven