Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Sensation

De Oté Sensation combineert veiligheid met comfort

Dankzij het dubbele desinfectiesysteem en de toevoeging van een hoogwaardig Hyaluronaat

Zachtheid door Hyaluronaat
Het natuurlijke smeermiddel Hyaluronaat gaat uitdroging van het oog en de contactlens tegen, wat zorgt voor extra hoog draagcomfort. Oté Sensation bevat een Hyaluronaat van premium kwaliteit dat via een milieuvriendelijk, op water gebaseerd proces wordt gemaakt. Het bevat daarom geen dierlijke of toxische bestanddelen, wat bijdraagt aan een stabiele en veilige werking.

Oté Sensation heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de fles heeft een nieuw jasje gekregen. Alle producten van Oté krijgen een nieuwe frisse look.

Oud design
Oté Sensation oud design
Nieuw design
Oté Sensation nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

250ml, 300ml, 360ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Polyquaternium, Hyaluronaat

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Ote Sensation is een merk van lenzenvloeistof dat bekend staat om zijn uitstekende werking en gebruiksvriendelijkheid. De vloeistof is speciaal ontwikkeld om zachte en silicone hydrogel contactlenzen grondig te reinigen en te desinfecteren. Het bevat speciale componenten die zorgen voor een grondige reiniging van het oppervlak van de lenzen en de verwijdering van vuil, vet en andere verontreinigingen.

Ote Sensation lenzenvloeistof is ook uitstekend geschikt voor het bewaren van contactlenzen. De vloeistof bevat een stabiliserende component die ervoor zorgt dat de lenzen in goede staat blijven tussen de reinigingen en desinfecties. Dit betekent dat je langer van je contactlenzen kunt genieten zonder dat ze beschadigd raken.

Ote Sensation lenzenvloeistof is gemakkelijk te gebruiken en heeft een aangename geur. Om de lenzen te reinigen en te desinfecteren, volg je simpelweg de instructies op de verpakking. Meestal betekent dit dat je de lenzen eerst in de vloeistof drenkt en vervolgens afspoelt met een schone, stromende kraan. Het is belangrijk om de vloeistof na elk gebruik te verversen om ervoor te zorgen dat de lenzen grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden.

In samenvatting is Ote Sensation een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve en gebruiksvriendelijke lenzenvloeistof. Het reinigt en desinfecteert zachte en silicone hydrogel contactlenzen grondig en helpt ze in goede staat te houden tussen de reinigingen. Bovendien is de vloeistof gemakkelijk te gebruiken en heeft het een aangename geur. Als je regelmatig contactlenzen draagt, is het aan te raden om Ote Sensation lenzenvloeistof te gebruiken.

Dubbele antibacteriële werking
De Oté Sensation heeft naast het feit dat het veel draagcomfort biedt, ook een zeer krachtige desinfecterende werking dankzij het synergetische effect van twee desinfectanten: PHMB en Polyquaternium. Hiermee scoort de Oté Sensation ruim boven de ISO 14279 norm1, waardoor contactlenzen veilig kunnen worden gedragen.

Oté Sensation wordt geleverd in een ronde fles van 300 of 360ml.
Bij elk pakket dat besteld wordt, wordt 1 platte lenshouder meegeleverd.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Sensation

4.3 van 5

Gebasseerd op 7 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 5
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
88% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling