Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS]

 
Nooit meer leverbaar
Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS]

Neutralisatietabletten in combinatie met Oté PeroxOté optics is gestopt met de productie van Ons Merk 2 Komfortabel PLUS tabletten. Als alternatief kan overgestapt worden naar Oté One Step lenzenvloeistof. Deze vloeistof heeft een eigen tablet voor de neutralisatie. De tablet Ons Merk 2 Komfortabel PLUS kan hiervoor niet gebruikt worden. Wel is principe van het systeem vergelijkbaar.

Vervangend product

De Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS] is niet meer leverbaar

De Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS] is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Oté One Step te bestellen in plaats van de Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS]. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS]. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

30 tabletten

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Oté Ons Merk 2 Komfortabel PLUS is een neutralisator voor waterstofperoxide desinfectiesystemen voor zachte en vormstabiele contactlenzen.

Gebruiksaanwijzing Ons Merk 2 Komfortabel PLUS

  • gebruik een schone lenshouder met een ontluchtingssysteem (bijvoorbeeld Advance Tulip)
  • voeg aan de met 8ml waterstofperoxide 3% gevulde lenshouder één neutralisatietablet toe
  • de vloeistof zal na toevoeging roze kleuren
  • laat de lenzen minstens 6 uur ondergedompeld staan om de oplossing te neutraliseren
  • de lens kan nu ingezet worden

De lenzen kunnen na neutralisatie roze kleuren. Deze verkleuring zal tijdens het dragen weer verdwijnen.
De contactlenzen niet langer dan 24 uur bewaren in de oplossing.
Bewaren tussen 4 en 25 graden Celcius.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS]

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling