Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté B5 Aqua

Oté B5 Aqua

Oté B5 Aqua met Pro-vitamine B5 en proteïne verwijderaar

Reinigen, desinfecteren, inzetten, bewaren, bevochtigen en verwijdering van eiwitafzetting

De exclusieve vloeistof Oté B5 Aqua met Pro-vitamine B5 en proteïne verwijderaar is een totaal lens- en oogverzorgingssysteem voor zachte contactlenzen en biedt extra comfort door Hydraflex. De werkzame bestanddelen in de Oté B5 Aqua lenzenvloeistof zijn Hydraflex, Pro-vitamine B5 en Poloxamine.

Oté B5 Aqua heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de fles heeft een nieuw jasje gekregen. Alle producten van Oté krijgen een nieuwe frisse look.

Oud design
Oté B5 Aqua oud design
Nieuw design
Oté B5 Aqua nieuw design
Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
13,33
10,38
per stuk
totaal 31,15
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

360ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Poloxamine 1%, HydraFlex 0.3%, Provitamin B5 1.5%

Conserveringsmiddel

Polyhexanid 0,0001%

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Reinigen, desinfecteren, inzetten, bewaren, bevochtigen en verwijdering van eiwitafzetting voor alle typen zachte contactlenzen

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté B5 Aqua

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling