Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Saline C

Oté Saline C

Geconserveerde natriumchloride spoelvloeistof

Voor het verwijderen van resten van vuil en reinigingsmiddelen op de contactlens

Oté Saline C is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen om zachte contactlenzen effectief af te spoelen en te hydrateren. Het is een essentieel hulpmiddel voor mensen die dagelijks contactlenzen dragen en op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige oplossing voor het afspoelen van hun lenzen.

Oté Saline C heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de fles heeft een nieuw jasje gekregen. Alle producten van Oté krijgen een nieuwe frisse look.

Oud design
Oté Saline C oud design
Nieuw design
Oté Saline C nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

natriumchloride, fosfaatbuffer

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide) 0,0001%

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Dit product bevat een unieke formule die is samengesteld uit natuurlijk zout en essentiële mineralen, die helpen om de pH-waarde van het oog te behouden en de lenzen grondig te reinigen. Het zoutgehalte in de Oté Saline C is nauwkeurig uitgebalanceerd om de natuurlijke traanfilm van het oog na te bootsen, wat zorgt voor een optimaal comfort tijdens het dragen van de lenzen.

Naast het afspoelen van de lenzen, heeft de Oté Saline C ook hydraterende eigenschappen. Het helpt het vochtgehalte van de lenzen op peil te houden, waardoor ze langer comfortabel blijven en het gevoel van droogte of irritatie wordt verminderd.

De verpakking van 360 ml is ideaal voor regelmatig gebruik en zorgt ervoor dat je voldoende product hebt om je lenzen effectief af te spoelen en te hydrateren. De fles is voorzien van een handige doseerdop, waardoor het gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid vloeistof te gebruiken zonder verspilling.

Kortom, Oté Saline C is een hoogwaardig product dat zachte contactlenzen effectief kan afspoelen en hydrateert. Met zijn uitgebalanceerde formule en klinische goedkeuring, biedt het gebruikers een betrouwbare en veilige oplossing voor het onderhoud van hun contactlenzen. Of je nu een nieuwe of ervaren contactlensdrager bent, Oté Saline C is een must-have product voor dagelijkse lenzenverzorging.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Saline C

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling