Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Saline ampullen

 
Oté Saline ampullen

Oté Saline ampullen is een conserveermiddelvrije spoelvloeistof

Geschikt voor alle soorten en merken vormstabiele en zachte contactlenzen

Oté Saline ampullen is een natriumchloride isotone spoelvloeistof, voor het verwijderen van resten van vuil en reinigingsmiddelen op de contactlens. Zo wordt zelfs voor de overgevoelige gebruiker een peroxide systeem zeer veilig en prettig in het gebruik. Ook kan deze vloeistof gecombineerd worden met alle vloeistoffen voor zachte en harde lenzen.

Vervangend product

De Oté Saline ampullen is tijdelijk niet leverbaar

De Oté Saline ampullen is tijdelijk niet leverbaar. Bestel in plaats van de Oté Saline ampullen de Saline Unidose. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Oté Saline ampullen. Vervangend product bekijken

Lees meer

Tijdelijk niet leverbaar

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

30 ampullen à 10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Natriumchloride

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Wordt ook wel fysiologische zoutoplossing genoemd.
Geschikt voor sclera contactlenzen

Oté saline wordt ook geleverd in flessen: Oté Saline [250ml]

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Saline ampullen

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling