Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Pure

Oté Pure

Oté Pure is een intensieve reiniger voor alle vormstabiele contactlenzen

met uitzondering van plasma coated lensmateriaal

Oté Pure is een dagelijkse, intensieve reiniger voor alle vormstabiele contactlenzen, met uitzondering van plasma coated lensmateriaal

Oté Pure heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de fles heeft een nieuw jasje gekregen. Alle producten van Oté krijgen een nieuwe frisse look.

Oud design
Oté Pure oud design
Nieuw design
Oté Pure nieuw design
Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
13,58
10,90
per stuk
totaal 32,71
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

30ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

niet ionische reinigende bestanddelen met een intensief reinigende werking (kiezelgel)

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Oté Pure is een dagelijkse intensieve reiniger voor alle vormstabiele en harde contactlenzen, met uitzondering van plasma coated lensmateriaal. Bij voorkeur te gebruiken in combinatie met Oté Fine. Na gebruik de Oté Pure resten zorgvuldig van het lensmateriaal afspoelen met Oté Saline, daarna de lens zo mogelijk nog minimaal 4 uur bewaren in Oté Fine voor het opnieuw inzetten van de lens.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Pure

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
75% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling