Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Twins Active [flight-pack]

Oté Twins Active [flight-pack]

Oté Twins Active flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof Oté Twins Active in een handige flacon

Op grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van Oté Twins Active lenzenvloeistof ontwikkeld.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
7,99
6,05
per stuk
totaal 12,10
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

100ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Poloxamer 407, Poloxamer 188

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide) 0,0001%

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Wat krijg je bij je Oté Twins Active [flight-pack]?

  • Het aantal flacons (100ml) dat is besteld
  • Bij elke flacon een lenshouder
  • Bij elke bestelling een handige zipbag voor in het vliegtuig

Oté Twins Active No Rub alles-in-één vloeistof heeft naast zeer goede desinfecterende ook grondig reinigende eigenschappen. Deze vloeistof heeft een actieve vet- en proteïneverwijderaar.

De Oté Twins Active alles-in-1 lenzenvloeistof is net zoals de Oté Twins lenzenvloeistof geschikt voor het bewaren, inzetten, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen. Echter heeft de Oté Twins Active lenzenvloeistof ook nog de eigenschap om vet en proteïne aanslag van zachte lenzen te verwijderen. Dus heb je snel last van vettige lenzen of last van eiwitaanslag op je zachte lenzen? Kies dan voor de Oté Twins Active vloeistof, want buiten het gemak van een alles in één lenzenvloeistof, zorg je met deze lenzenvloeistof ook nog eens dat je lenzen vrij blijven van vet en eiwitaanslag en hierdoor geniet je dus optimaal van helderzicht.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Twins Active [flight-pack]

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling