Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Twins Active

Oté Twins Active

Oté Twins Active een No Rub met grondig reinigende eigenschappen

No Rub alles-in-één vloeistof Oté Twins Active

Oté Twins Active No Rub alles-in-één vloeistof heeft naast zeer goede desinfecterende ook grondig reinigende eigenschappen. Deze vloeistof heeft een actieve vet- en proteïneverwijderaar.

De Oté Twins Active alles-in-1 lenzenvloeistof is net zoals de Oté Twins lenzenvloeistof geschikt voor het bewaren, inzetten, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen. Echter heeft de Oté Twins Active lenzenvloeistof ook nog de eigenschap om vet en proteïne aanslag van zachte lenzen te verwijderen. Dus heb je snel last van vettige lenzen of last van eiwitaanslag op je zachte lenzen? Kies dan voor de Oté Twins Active vloeistof, want buiten het gemak van een alles in één lenzenvloeistof, zorg je met deze lenzenvloeistof ook nog eens dat je lenzen vrij blijven van vet en eiwitaanslag en hierdoor geniet je dus optimaal van helderzicht.

Oté Twins Active => 123 Lens No-Rub alles-in-één

123 Lens brengt deze lenzenvloeistof ook onder eigen label uit. U krijgt dan exact dezelfde lenzenvloeistof als Oté Twins Active, maar dan alleen met een ander etiket. 123 Lens brengt deze lenzenvloeistof uit onder de naam 123 Lens No-Rub alles-in-één

123 Lens No-Rub alles-in-één bestellen
Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
14,56
11,50
per stuk
totaal 34,51
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

3x 360ml + 1x 100ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

remopro

Conserveringsmiddel

Polyhexanid 0,0001%

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Eigenschappen Oté Twins Active lenzenvloeistof:

Actieve ingrediënten: Remopro
Conservering: Polyhexanide Biguanide
Doel: Reinigen, desinfecteren, bewaren, inzetten en vet- en proteïne verwijderaar voor zachte contactlenzen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Twins Active

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling