Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Regard K

Regard K® is de alles-in-een vloeistof

voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van vormstabiele en scleralenzen

De unieke formule van Regard® met Oxychlorite® zorgt voor een zeer efficiënte desinfectie en dankzij het HPMC bevochtigingsmiddel wordt het draagcomfort verbeterd. Bij regelmatig gebruik vermindert het de kans op proteïne aanslag aanzienlijk.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
15,15
12,47
per stuk
totaal 37,41
Verwachte leverdatum: 30-05-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 30 mei 2024

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Regard

Werkzame stof

Oxychlorite, HPMC

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Vita Research

Product informatie

De desinfecterende werking van Regard® vindt plaats door de vorming van Chlorine Dioxide. Dit elimineert bacteriën door hun microbiologische celcomponenten, gifstoffen en enzymen te vernietigen.
Het Oxychlorite® garandeert steriliteit van de vloeistof in de fles en in de lenshouder. Eenmaal uit de lenshouder, is de vloeistof die nog op de lens aanwezig is niet meer stabiel. In het oog valt de Regard® vloeistof uiteen in een zoutoplossing, waarbij zuurstof vrijkomt.
Dit proces garandeert de gezondheid van de cornea. Er komen geen schadelijke conserveringsmiddelen meer in het oog. Limbale roodheid, staining en irritatie bij het inzetten van de lenzen veroorzaakt door de vloeistof behoren met Regard® tot het verleden.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Regard K

3.6 van 5

Gebasseerd op 5 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 1
69% Aanbevolen

Gebasseerd op 13 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling