Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Regard

REGARD is een alles-in-één lenzenvloeistof

voor zachte contactlenzen zonder conserveringsmiddelen

REGARD is een alles-in-één lenzenvloeistof voor zachte contactlenzen zonder conserveringsmiddelen. REGARD is bestemd voor het reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren van alle zachte contactlenzen. REGARD is ideaal bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
17,50
14,63
per stuk
totaal 29,25
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

355ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Regard

Werkzame stof

Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Natriumchloride, boorzuur, poloxamine, OxyClorite

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Vita Research

Product informatie

De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Allergische reacties zijn onder andere te herkennen door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid.

De unieke formule van Regard® met Oxychlorite® zorgt voor een zeer efficiënte desinfectie en dankzij het HPMC bevochtigingsmiddel wordt het draagcomfort verbeterd. Bij regelmatig gebruik vermindert het de kans op eiwit aanslag aanzienlijk.
De desinfecterende werking van Regard® vindt plaats door de vorming van Chlorine Dioxide. Dit verwijdert bacteriën door hun microbiologische cel componenten, gifstoffen en enzymen te bestrijden.
Het Oxychlorite® garandeert dat de vloeistof in de fles en in de lenshouder steriel is. Eenmaal uit de lenshouder, is de vloeistof die nog op de lens aanwezig is niet meer stabiel. In het oog valt de Regard® lenzenvloeistof uiteen in een zoutoplossing, waarbij zuurstof vrijkomt.
Dit proces garandeert de gezondheid van het hoornvlies. Er komen geen schadelijke conserveringsmiddelen meer in het oog. Roodheid van de rand om het hoornvlies, staining en irritatie bij het inzetten van de lenzen veroorzaakt door de vloeistof behoren met Regard® tot het verleden.

Er wordt één lenshouder per twee flessen verpakt. Wordt er slechts één fles besteld, wordt er één lenshouder meegestuurd.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Regard

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
75% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling