Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

SofLens Toric for Astigmatism

SofLens Toric for Astigmatism

SofLens Toric for Astigmatism is Europees meest gebruikte torische lens

Een helder en een fris beeld met SofLens Toric for Astigmatism

Het gepatenteerde Lo-Torque design houdt SofLens Toric for Astigmatism contactlenzen uitermate stabiel tijdens het dragen. De moderne optiek corrigeert astigmatisme door het licht weer te focussen op één punt voor een scherp, helder zicht.
SofLens Toric for Astigmatism contactlenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Ze bieden een helder zicht en een uitstekend draagcomfort. Na een maand gooit u de lenzen weg en begint u opnieuw met een nieuw paar.


Bij SofLens Toric for Astigmatism contactlenzen adviseren wij Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
53.62
48,32
per 6 lenzen
totaal 96,64
Verwachte leverdatum: 25-06-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 25 juni 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Soflens

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Alphafilcon A

Watergehalte 66

Zuurstofdoorlaatbaarheid 16

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

SofLens Toric for Astigmatism zorgt voor een nauwkeurige en stabiele pasvorm. In de oude verpakking was deze lens bekend onder de naam Soflens 66 Toric.

Bausch+Lomb heeft besloten om per direct (december 2022) alle PLUS sterktes van de Soflens Toric lenzen uit het assortiment te nemen. Vanaf heden is de Soflens Toric niet meer in PLUS sterktes leverbaar.

Inmiddels heeft Bausch+Lomb een nieuwe, verbeterde maandlens ontwikkeld van silicone hydrogel: Pure Vision 2 for Astigmatism (klik hier voor meer informatie)
Voor deze lens dient u eerst een afspraak te maken bij uw contactlens specialist om de juiste sterkte te bepalen. U kunt niet de sterkte gebruiken van uw SofLens Toric for Astigmatism lenzen!

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

SofLens Toric for Astigmatism zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast SofLens Toric for Astigmatism ook alle overige Soflens contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

Biotrue multi-purpose solution [03x 300ml (voordeelpakket)]

Beoordelingen SofLens Toric for Astigmatism

4.7 van 5

Gebasseerd op 19 beoordelingen

5 Sterren 14
4 Sterren 5
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
50% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling