Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Ultra for Presbyopia

Met ULTRA for Presbyopia heeft Bausch+Lomb

de multifocale maandlens met de hoogste zuurstof doorlaatbaarheid

Exeptioneel comfort door een combinatie van de MoistureSeal technologie en het 3-Zone Progressive Design.

Door de MoistureSeal technologie wordt een extreem hoge zuurstof doorlaatbaarheid behaald. Bovendien blijft de lens gedurende de gehele dag vochtig door de water aantrekkende functie van deze techniek.
Hierbij komt dan het optimale kijkcomfort op zowel veraf, dichtbij als de middenafstand door het 3-Zone Progressive Design.


Bij Ultra for Presbyopia contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 1 mei 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Ultra

Materiaal samenstelling

Materiaal Samfilcon A

Watergehalte 46

Zuurstofdoorlaatbaarheid 163

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Stop de cyclus van discomfort! De Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen zijn gemaakt van een nieuw silicone hydrogel materiaal, samfilcon a. Dit materiaal is gefabriceerd door middel van de MoistureSeal Technology. Deze technologie is een uniek twee fase procedé dat resulteert in een uitzonderlijke combinatie van een hoge zuurstofdoorlatendheid (DK/t) en een goede elasticiteit. Het samfilcon materiaal bevat PVP (Polyvinylpyrrolidon), een water vasthoudend polymeer wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging.

Jouw digitale apparaten innoveren zich continu. Nu is het tijd voor jouw contactlenzen! Wanneer je geconcentreerd kijkt naar het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kan het zijn dat je lenzen droog aanvoelen. Dit komt doordat je 66% MINDER KNIPPERT dan normaal. Dit kan uitdroging van de lenzen bevorderen.

90% van de contactlens dragers geeft aan dat met het gebruik van nieuwe Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal Technology® hun ogen minder droog aanvoelen na een lange dag werken met digitale apparaten.

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Ultra for Presbyopia zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Ultra for Presbyopia ook alle overige Ultra contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Ultra for Presbyopia

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 8 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling