Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric Multifocal

Ultra Multifocal for Astigmatism

Ultra Multifocal for Astigmatism

op alle afstanden scherp zien: dichtbij, tussenin en veraf

na 16 uur nog 95% van het vocht voor de hele dag optimaal comfort

Met deze nieuwe multifocale lens kun je als je een cilinder in één of beide ogen hebt op alle afstanden scherp zien: dichtbij, tussenin en veraf. Bovendien bevat deze lens na 16 uur nog 95% van het vocht voor de hele dag optimaal comfort. Zelfs na een dag langdurig beeldschermgebruik zoals je tablet, mobiel of computer.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
117.48
112,86
per 6 lenzen
totaal 225,71
Verwachte leverdatum: 08-08-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 8 augustus 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Ultra

Materiaal samenstelling

Materiaal Samfilcon A

Watergehalte 46

Zuurstofdoorlaatbaarheid 104

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Op vijfenveertigjarige leeftijd heeft 83% van de mensen te maken met een vorm van ouderdomsverziendheid en een groot deel van hen heeft een cilinder in één of beide ogen. Veel mensen denken dat als je een cilinder in één of beide ogen hebt, multifocale contactlenzen niet mogelijk zijn. Met de introductie van de comfortabele Bausch + Lomb Ultra Multifocal for Astigmatism is dat nu verleden tijd.

Met deze lens zie je op alle afstanden scherp: dichtbij, tussenin en veraf. Bovendien lopen deze afstanden naadloos in elkaar over waardoor je altijd optimaal zicht hebt. Wat heel belangrijk is bij een lens met een cilinder (Astigmatisme), is dat de lens mooi stabiel op je oog blijft zitten en niet, bijvoorbeeld bij het knipperen, gaat roteren. Daar heeft Bauch + Lomb een speciale techniek voor ontwikkeld waardoor de lens altijd optimaal gestabiliseerd is.

En de lens is heel comfortabel. Dankzij de MoistureSeal®Technologie bevat de lens na zestien uur dragen nog 95% van het vocht én men heeft men bij het lensontwerp goed gelet op de dikte van de lens. De dunne buitenranden voorkomen dat je de lens voelt zitten. Je merkt eigenlijk pas dat je ze gedragen hebt als je ze uit doet. Je ziet opeens een stuk minder goed.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Ultra Multifocal for Astigmatism zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Ultra Multifocal for Astigmatism ook alle overige Ultra contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Ultra Multifocal for Astigmatism

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 3 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling