Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ultra

ULTRA met de nieuwe MoistureSeal® Technologie!

Doorbreek de cylcus van discomfort door uitdroging aan het einde van de dag

Met de Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen kan eindelijk de cyclus van discomfort doorbroken worden. Deze ULTRA contactlenzen zijn van Samfilon a gemaakt. Dit is een nieuw silicone hydrogel materiaal dat is gemaakt door middel van de MoistureSeal® Technologie. Door deze nieuwe technologie wordt een unieke combinatie van zeer hoge zuurstof doorlaatbaarheid en een prima elasticiteit behaald. Doordat het silicone materiaal ook PVP (Polyvinylpyrrolidon) bevat is de bevochtiging ook zeer goed van de ULTRA contactlens.
Met de ULTRA contactlens heeft Bausch+Lomb dus een waardige uitbreiding van het bestaande assortiment silcone hydrogel contactlenzen bewerkstelligd.


Bij Ultra contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Ultra

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Samfilcon A

Watergehalte 46

Zuurstofdoorlaatbaarheid 163

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Hoe werkt de MoistureSeal-technologie? De contactlens ULTRA houdt gedurende 16 uur minimaal 95 procent van het opgeslagen vocht vast. Hierdoor houdt u de gehele dag een vochtige en prettig draagbare contactlens.

Unieke eigenschappen van de ULTRA silicone hydrogel maandlens van Bausch+Lomb

:
  • Uitstekende Dk/t, Modulus en watergehalte
  • Onovertroffen overall comfort en zicht
  • Hogere tevredenheid van dragers

Je contactlenzen kunnen droog aanvoelen door het langdurig werken met digitale apparaten. Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen zijn de eerste echte nieuwe silicone hydrogel maandlenzen in de Benelux sinds 2008. Het nieuwe lensmateriaal is voorzien van de innovatieve MoistureSeal technologie en voorkomt uitdroging van de contactlens. Dit is ideaal wanneer je, bijvoorbeeld, veel werkt met digitale apparaten.

Wanneer je geconcentreerd kijkt naar het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kunnen je lenzen uitdrogen doordat je 66% minder met je ogen knippert dan normaal. Als gevolg hiervan kun je symptomen ervaren als wazig zicht, vertraagde focus, droge en vermoeide ogen.

Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie bieden de oplossing. De innovatieve MoistureSeal® technologie voorkomt het uitdrogen van de lenzen als gevolg van minder knipperen4 en de lenzen bevatten na 16 uur zelf nog 95% van het vocht. Hierdoor ervaar jij de gehele dag een ultiem lenscomfort.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Ultra zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Ultra ook alle overige Ultra contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Ultra

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling