Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Focus Progressives

 
Nooit meer leverbaar
Focus Progressives

CIBA Vision heeft de productie van Focus Progressives gestopt

De lens Focus Progressives is door CIBA Vision per december 2010 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Focus Progressives, van CIBA Vision, is een zachte maandlens die is ontworpen voor leesklachten. Deze contactlenzen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan sterktes en bieden ultiem comfort en helderheid, terwijl ze voldoen aan een aantal behoeften op het gebied van zichtcorrectie.

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Focus Progressives zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Focus Progressives

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling