Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Focus Visitint

 
Nooit meer leverbaar
Focus Visitint

Levering Focus Visitint gestopt door Ciba Vision

De lens Focus Visitint is door Ciba Vision per december 2012 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Ciba Vision's Focus Monthly Visitint contactlenzen bieden u de betaalbaarheid en het gemak dat u zoekt in een maandelijkse vervangende lens. Focus Monthly Visitint-lenzen hebben een gepatenteerd fabricageproces dat resulteert in een superieur lensontwerp. Het resultaat van deze combinatie is een lens die comfort, bediening en prestaties van topklasse biedt, inclusief een scherp, helder zicht.


Bij Focus Visitint contactlenzen adviseren wij Solocare Aqua lenzenvloeistof

Vervangend product

De Focus Visitint is niet meer leverbaar

De Focus Visitint is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Air Optix plus Hydraglyde te bestellen in plaats van de Focus Visitint. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Focus Visitint. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Materiaal samenstelling

Materiaal Vifilcon A

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 16

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Focus Visitint zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Focus Visitint

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling