Winter achtergrond
Winter achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Precision UV

 
Precision UV

CIBA Vision heeft de productie van Precision UV gestopt

De lens Precision UV is door CIBA Vision per december 2011 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Wij adviseren u om over te stappen naar de lens AIR OPTIX AQUA. Deze maandlens is qua comfort en prestaties beter dan Precision UV en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de Precision UV lenzen die u tot dit moment heeft gedragen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de AIR OPTIX AQUA lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn:

AIR OPTIX AQUA
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Materiaal samenstelling

Materiaal Vasurfilcon A

Watergehalte 74

Zuurstofdoorlaatbaarheid 35

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle maandlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Precision UV zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Precision UV

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling