Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Precision UV

 
Nooit meer leverbaar
Precision UV

CIBA Vision heeft de productie van Precision UV gestopt

De lens Precision UV is door CIBA Vision per december 2011 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Precision UV zijn maandlenzen met een UV-filter ontworpen voor dagelijks gebruik. Ze bevatten een hoog gehalte aan water en hebben een goede doorlaatbaarheid voor zuurstof. Het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, voorkomt effectief de afzetting van eiwitten. Precisie UV-contactlenzen zijn licht getint voor gemakkelijker gebruik.

Vervangend product

De Precision UV is niet meer leverbaar

De Precision UV is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Air Optix plus Hydraglyde te bestellen in plaats van de Precision UV. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Precision UV. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Materiaal samenstelling

Materiaal Vasurfilcon A

Watergehalte 74

Zuurstofdoorlaatbaarheid 35

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle maandlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Precision UV zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Precision UV

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling