Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Biofinity

Beleef de sensationele ervaring met Biofinity

Biofinity met Aquaform, de balans tussen water en zuurstof.

Inspelen op de tendens van deze tijd. Dat doet Biofinity. De revolutionaire, nieuwe silicone hydrogel maandlens met het unieke, gepatenteerde ‘Aquaform’ van CooperVision. Met dit materiaal levert Biofinity, in combinatie met een geavanceerd lensdesign, de perfecte balans op tussen water en zuurstof.

Nu ook verkrijgbaar in handige 3-packs!


Bij Biofinity contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Biofinity

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Comfilcon A

Watergehalte 48

Zuurstofdoorlaatbaarheid 128

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Op de blisterverpakking staat niet altijd de naam "Biofinity" vermeld. Hierop kan ook Comfilcon (A) staan en/of DK128

Biofinity-contactlenzen zijn revolutionaire hoogwaardige silicone hydrogel zachte contactlenzen. Deze premium contactlenzen worden geleverd door de leverancier CooperVision.
Ook bij langdurig gebruik werken deze contactlenzen uiterst comfortabel. Deze contactlens speelt in op de tendens van deze tijd. Iedereen heeft het druk of dit nu overdag of ’s nachts is. Deze revolutionaire silicone hydrogel maandlens speelt hier goed op in, waardoor je het draagconform krijgt die je graag wenst. Deze contactlens biedt de mogelijkheid om ze permanent te dragen gedurende 7 dagen, dus zowel overdag als ’s nachts. Het is van belang dat een contactlensspecialist deze contactlens bij je aanmeet. Deze specialist kan namelijk bepalen of deze contactlens voor jou een geschikte lens is.

Eigenschappen Biofinity contactlenzen

  • Vervangingsfrequentie: Maandelijks
  • UV-bescherming: Nee
  • BC/radius: 8.6
  • Diameter: 14.00
  • Sterkte bereik: +8 tot -12
  • Verpakkingsgrootte: 1, 3 of 6 stuks in een verpakking
  • Materiaal: Comfilcon A
  • Watergehalte: 48%
  • Zuurstofdoorlaatbaarheid: 128
  • Vocht aantrekkend vermogen: Ja

Comfilcon A materiaal

Het materiaal Comfilcon A zorgt ervoor dat er geen aanslag en proteïnevorming op de contactlens vast gaan zitten. Het materiaal kenmerkt zich door een hoog zuurstofdoorlating en een hoog watergehalte.

Het verschil met de reeds bestaande silicone hydrogel lenzen zit in het ‘Aquaform’. Dit zijn lange silicone fibers waar vocht zich aan hecht. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk bevochtigend materiaal. De fibers creëren tevens een extra hoog zuurstofniveau. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de continue bevochtiging geeft Biofinity dag en nacht optimaal comfort.

Dag en nacht verantwoord lenzen dragen. Biofinity lenzen zijn nauwelijks voelbaar en door de optie om de lenzen dag en nacht in te houden geven ze je een gevoel van vrijheid.

Een zachte en uiterst comfortabele lens waarmee je zelfs kunt slapen en die de ogen in goede conditie houdt. De beperkingen die het lenzen dragen met zich mee kunnen brengen, is nu verleden tijd door de komst van Biofinity. Deze bijzondere lenzen richten zich op lensdragers die hun lenzen 24 uur per dag willen dragen en passen in elke levensstijl.

 

 

Extended wear:
Dit zijn hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen die u af en toe eens een nacht of soms enkele nachten achtereen kunt inhouden. Het gaat hierbij meestal om zachte lenzen contactlenzen.

Controle bij extended wear lenzen:
Bij het dag & nacht dragen van contactlenzen zijn er meer oogcontroles nodig, om risico's van ooginfecties te voorkomen. Hygiëne, controle en een regelmatige vervanging is zeker bij dit type lenzen een doorslaggevende factor voor een optimaal draagcomfort.
Extended wear contactlenzen zijn in verschillende uitvoeringen en soorten leverbaar, variërend van 1 week tot 1 maand vervanging. Handig als u af en toe uw lenzen eens een nacht wil door dragen of niet in de gelegenheid bent de lenzen uit te nemen.
LET OP: Extended wear alleen na controle en goedkeuring van een specialist. klik hier voor adressen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biofinity zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Biofinity ook alle overige Biofinity contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Biofinity

4.4 van 5

Gebasseerd op 115 beoordelingen

5 Sterren 54
4 Sterren 59
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 1
89% Aanbevolen

Gebasseerd op 28 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling