Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Proclear multifocal

Proclear multifocal

Proclear multifocal met Balanced Progressive Technologie

Voor leeftijdsverziendheid is er nu Proclear multifocal

Zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. De Proclear multifocal is een uitkomst voor sport, uitgaan en andere activiteiten, maar kan de gehele dag gedragen worden. Wanneer u geen bril draagt, geeft Proclear multifocal u uw oude uiterlijk weer terug!


Bij Proclear multifocal contactlenzen adviseren wij 123 Lens No-Rub alles-in-één lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
74.73
69,43
per 6 lenzen
totaal 138,86
Verwachte leverdatum: 02-05-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 2 mei 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Proclear

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon B

Watergehalte 62

Zuurstofdoorlaatbaarheid 17

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Voortaan is een bril bij leeftijdsverziendheid overbodig. CooperVision heeft voor u de Proclear multifocal.

Wie een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, voelt zich op slag ouder worden. Nog vervelender is het gestuntel met twee brillen, één voor veraf en één voor dichtbij. Met Proclear Multifocal van CooperVision is deze tijd definitief voorbij. De lenzen bieden u het comfort en de zekerheid van scherp zien op elke afstand, zonder de beperkingen.
De Proclear multifocal multifocale contactlenzen corrigeren door licht scherp op het netvlies te projecteren, zowel van veraf, middelafstand als dichtbij. Er zit dus geen apart leesgedeelte in de lens geslepen, zoals bij multifocale brillenglazen. Met de Proclear multifocal heeft u dus nooit meer een bril nodig.

CooperVision heeft de verpakking van Proclear multifocal aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

CooperVision heeft de benaming van het materiaal van alle Proclear contactlenzen aangepast van Omafilcon A naar Omafilcon B. Deze wijziging is gedaan als gevolg van een kwaliteitsverbetering van het materiaal. Het waterpercentage is gestandaardiseerd naar 62%. Omdat verpakkingen met beide benamingen in omloop zijn, kunt u beide ontvangen:

Volledige berichtgeving CooperVision:

omafilcon A en/of omafilcon B op Proclear verpakkingen

Uit recente overleg met de FDA is gebleken dat sommige producten binnen de Proclear familie niet geheel overeenkomstig zijn gedifferentieerd met betrekking tot het vochtgehalte. Wij zijn dan ook direct begonnen om de labelling van de betreffende Proclear producten te actualiseren voor wat betreft het vochtgehalte en de daarbij behorende materiaalnaam.

De Proclear maandlenzen zijn geüpdate van omafilcon A naar omafilcon B ten gevolge van het iets hogere vochtgehalte (van 59% en 60% naar 62%), dit als gevolg van een eerdere fabricage upgrade.
Voor wat betreft de Proclear maandlenzen (sferisch, torisch en multifocaal) is er dus, behalve het vochtgehalte en de materiaalnaam op de verpakking, niets aan het product gewijzigd.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Proclear multifocal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Proclear multifocal ook alle overige Proclear contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Lens No-Rub alles-in-één [04x 250ml]

Beoordelingen Proclear multifocal

4.4 van 5

Gebasseerd op 34 beoordelingen

5 Sterren 16
4 Sterren 16
3 Sterren 1
2 Sterren 1
1 Sterren 0
75% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling