Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric Multifocal

Proclear multifocal toric

Proclear multifocal toric

Met Proclear® multifocal toric heeft u alle oog voor detail en gemak

Een bijzonder comfortabele multifocale lens waarin een cilinder is aangebracht

Wanneer het oog twee sterktes nodig heeft en u belemmert om alles even scherp te kunnen blijven zien, zijn er nu Proclear multifocal toric maandlenzen.
Dit houdt in dat de lens in twee verschillende sterktes ontworpen kan worden. U kunt dus de hele dag blijven genieten van een uiterst scherp zicht. Dichtbij, ver weg of daartussenin.

Let op: Levertijd circa 35 werkdagen. De reden hiervan is dat deze lenzen speciaal worden ontworpen. Deze levertijd is langer dan normaal door vertragingen in de productie als gevolg van gebrek aan grondstoffen en personeel bij de fabrikant.


Bij Proclear multifocal toric contactlenzen adviseren wij 123 Lens No-Rub alles-in-één lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
119.00
114,-
per 6 lenzen
totaal 228,00
Verwachte leverdatum: 04-09-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 4 september 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Proclear

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon B

Watergehalte 62

Zuurstofdoorlaatbaarheid 25

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Als u astigmatisme hebt, kunt u last hebben van een wazig of vertekend zicht. Dat kan op elke leeftijd gebeuren.
Maar ergens tussen het 40e en 45e levensjaar wordt het zicht van iedereen op voorwerpen van dichtbij, zoals een boek of menu, minder scherp. Deze oogafwijking heet “presbyopie” en hoort bij het natuurlijke verouderingsproces.
Voor het bijstellen van beide afwijkingen hebt u lenzen nodig die uw zicht op elke afstand corrigeren, zoals de Proclear® multifocal toric-contactlenzen. Ze zorgen voor scherp zicht, of u nu de krant leest of een verkeersbord in de verte.

Dankzij de PC Technology™ worden watermoleculen feitelijk onderdeel van de Proclear® multifocal toric-contactlenzen, waardoor ze een natuurlijke weerstand krijgen tegen uitdroging.
Proclear®-contactlenzen zijn zelfs de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA deze claim mogen gebruiken: “kunnen meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die licht ongemak of symptomen ondervinden als gevolg van droge ogen als ze lenzen dragen.”

Vanzelfsprekend is ook de Proclear® multifocal toric-contactlens net als alle andere Proclear® vervaardigd met PC Technology™. De technologie voor veilig, prettig en zorgeloos draagcomfort.

LET OP: Proclear® multifocal toric-contactlenzen hebben een speciale aanmeting nodig. 123 Lens adviseert u dan ook om deze lens aan te laten meten door een specialist.

CooperVision heeft de verpakking van Proclear® multifocal toric-contactlenzen aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Proclear multifocal toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Proclear multifocal toric ook alle overige Proclear contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Lens No-Rub alles-in-één [04x 250ml]

Beoordelingen Proclear multifocal toric

3.7 van 5

Gebasseerd op 18 beoordelingen

5 Sterren 5
4 Sterren 7
3 Sterren 3
2 Sterren 1
1 Sterren 2
40% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling