Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Proclear multifocal XR

Proclear multifocal XR

Proclear multifocal XR met Balanced Progressive Technologie

Een multifocale maandlens is een unieke lens met een extra hoog leesdeel

Voortaan is een bril bij leeftijdsverziendheid overbodig. CooperVision introduceert de Proclear multifocal XR: zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. De Proclear multifocal XR zijn een uitkomst voor sport, uitgaan en andere activiteiten, maar kunnen de gehele dag gedragen worden. Speciaal voor mensen met behoefte aan een extra sterk leesgedeelte.

Let op: Levertijd circa 20 werkdagen. De reden hiervan is dat deze lenzen speciaal op maat worden gemaakt. Deze levertijd is langer dan normaal door vertragingen in de productie als gevolg van gebrek aan grondstoffen en personeel bij de fabrikant.


Bij Proclear multifocal XR contactlenzen adviseren wij 123 Lens No-Rub alles-in-één lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
95.07
89,77
per 6 lenzen
totaal 179,54
Verwachte leverdatum: 11-07-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 11 juli 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Proclear

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon B

Watergehalte 62

Zuurstofdoorlaatbaarheid 25

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Let Op: Vanwege de hoge additie hebben deze lenzen een levertijd van ca 15 werkdagen.
Deze lenzen alleen bestellen op voorschrift van uw specialist.

Wanneer u vroeger geen bril droeg, geven deze lenzen u uw oude uiterlijk weer terug!
Wie een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, voelt zich op slag ouder worden. Nog vervelender is het gestuntel met twee brillen, één voor veraf en één voor dichtbij. Met de Proclear multifocal XR van CooperVision is deze tijd definitief voorbij. De lenzen bieden u het comfort en de zekerheid van scherp zien op elke afstand, zonder de beperkingen.
De multifocale contactlenzen Proclear multifocal XR corrigeren door licht scherp op het netvlies te projecteren, zowel van veraf, middelver als dichtbij. Er zit dus geen apart leesgedeelte in de lens geslepen, zoals bij multifocale brillenglazen. Met de Proclear multifocal XR heeft u dus nooit meer een bril nodig.

CooperVision heeft de verpakking van Proclear multifocal XR aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen:

 

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Proclear multifocal XR zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Proclear multifocal XR ook alle overige Proclear contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Lens No-Rub alles-in-één [04x 250ml]

Beoordelingen Proclear multifocal XR

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling