Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

Proclear Toric [BC 8.8]

Proclear Toric [BC 8.8]

Met Proclear Toric ongemerkt lenzen dragen

Heeft u een sterkte met cylinder, bieden Proclear Toric contactlenzen u ongeëvenaard comfort

Proclear Toric contactlenzen zijn met name goed wanneer u een van de 50% lensdragers bent die regelmatig ongemak of een droge ogen gevoel ondervinden. Of wanneer u veel tijd doorbrengt achter een computerscherm of in een omgeving met airconditioning.


Bij Proclear Toric [BC 8.8] contactlenzen adviseren wij 123 Lens No-Rub alles-in-één lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
56.39
51,09
per 6 lenzen
totaal 102,18
Verwachte leverdatum: 26-06-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 26 juni 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Proclear

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon B

Watergehalte 62

Zuurstofdoorlaatbaarheid 25

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Dit ongeëvenaarde comfort niveau krijgt u dankzij de revolutionaire PC Technology dat een uniek zacht contactlens materiaal heeft gecreëerd dat een synthetische vorm van Phosphorylcholine (PC) bevat, een stof die men van nature aantreft in menselijke celmembranen. Deze PC moleculen binden en omhullen zich met water, waardoor zij helpen de lenzen vochtig en comfortabel te houden, zelfs na 12 uur dragen.

In feite zijn Proclear Toric contactlenzen de enige contactlenzen met FDA-toestemming voor de omschrijving: "kan meer comfort bieden aan dragers van contactlenzen die ongemak ervaren of symptomen hebben die verband houden met droogheid."

CooperVision heeft de verpakking van Proclear Toric aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

 

 

CooperVision heeft de benaming van het materiaal aangepast van Omafilcon A naar Omafilcon B. Deze wijziging is gedaan als gevolg van een kwaliteitsverbetering van het materiaal. Het waterpercentage is gestandaardiseerd naar 62%. Omdat verpakkingen met beide benamingen in omloop zijn, kunt u beide ontvangen:

Volledige berichtgeving CooperVision:

omafilcon A en/of omafilcon B op Proclear verpakkingen

Uit recente overleg met de FDA is gebleken dat sommige producten binnen de Proclear familie niet geheel overeenkomstig zijn gedifferentieerd met betrekking tot het vochtgehalte. Wij zijn dan ook direct begonnen om de labelling van de betreffende Proclear producten te actualiseren voor wat betreft het vochtgehalte en de daarbij behorende materiaalnaam.

De Proclear maandlenzen zijn geüpdate van omafilcon A naar omafilcon B ten gevolge van het iets hogere vochtgehalte (van 59% en 60% naar 62%), dit als gevolg van een eerdere fabricage upgrade.
Voor wat betreft de Proclear maandlenzen (sferisch, torisch en multifocaal) is er dus, behalve het vochtgehalte en de materiaalnaam op de verpakking, niets aan het product gewijzigd.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Proclear Toric [BC 8.8] zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Proclear Toric [BC 8.8] ook alle overige Proclear contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Lens No-Rub alles-in-één [04x 250ml]

Beoordelingen Proclear Toric [BC 8.8]

4.3 van 5

Gebasseerd op 20 beoordelingen

5 Sterren 9
4 Sterren 7
3 Sterren 4
2 Sterren 0
1 Sterren 0
75% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling