Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Avaira Vitality

5.0, op basis van 3 beoordeling(en).

Avaira Vitality met hoge prestaties

Een moeiteloze upgrade. Een moeiteloze keuze.

Avaira Vitality heeft een maandelijks vervangschema en is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal. Daarmee is het ideaal voor de meeste contactlensdragers. De Avaira Vitality-lenzen zijn gemaakt van zeer modern siliconen-hydrogel en blijven op natuurlijke wijze vochtig. De kans dat je nog extra bevochtigende druppels nodig hebt is dus klein. En dankzij de klasse 1 UV-blokkering kunt u de lenzen met een gerust hart dragen. Het is echter geen vervanging voor een zonnebril.


Bij Avaira Vitality contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
8,99
per 1 lens
totaal 17,98
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

1 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Avaira

Materiaal samenstelling

Materiaal fanfilcon a

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 110

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Nu ook verkrijgbaar in handige 3-packs!

Kenmerken Avaira Vitality silcone hydrogel maandlenzen

  • Het Aberration Neutralizing System™ is ontworpen om de zichtkwaliteit te verbeteren door het minimaliseren van een optische onvolkomenheid† die vaak in de ogen wordt aangetroffen
  • Geavanceerd materiaal trekt op natuurlijke wijze watermoleculen aan, waardoor het hele oppervlak van je lenzen de hele dag door vochtig blijft
  • Door het hoge ademend vermogen krijgen je ogen 100% van de zuurstof die ze nodig hebben,‡ wat helpt om ze wit2 en gezond te houden
  • De hoogste klasse UV-blokkers die beschikbaar zijn in een contactlens helpen je ogen te beschermen tegen de overdracht van 90% UVA en 99% UVB (geen vervanging voor een zonnebril)

Als je bijziend of verziend bent en de meeste waarde voor je geld wilt, kies dan voor CooperVision Avaira Vitality contactlenzen voor een uitzonderlijke lenstechnologie tegen een verrassend betaalbare prijs. Ze zijn gemaakt van een geavanceerd siliconen hydrogelmateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor langdurig comfort, eenvoudig gebruik en een gezonde ervaring bij het dragen van lenzen. En Avaira Vitality contactlenzen hebben dezelfde vertrouwde optische ontwerpkenmerken als de premium Biofinity contactlenzen om je te helpen een helder, scherp zicht te krijgen. Ze zijn een uitstekende keuze voor ervaren dragers van contactlenzen zoals jij.

Avaira Vitality-maandlenzen bieden een uitstekende prestatie en de zichtkwaliteit die u van Avaira® gewend bent. Nu alleen met een hoger watergehalte en een verbeterde Klasse 1 UV-bescherming. Allemaal voor dezelfde betaalbare prijs. En Avaira Vitality-maandlenzen hebben een gelijkwaardige passing als Avaira, dus u kunt zo overstappen naar deze nieuwe contactlens.

Avaira Vitality contactlenzen bevatten polyethyleenglycol (PEG). Dit is een zeer effectief smeermiddel dat hechte verbindingen aangaat met water. Het is een integraal bestanddeel van het oppervlak en de binnenkant van de lens. Het resultaat? Continu vochtige lenzen en een uitstekend comfort. De hele dag lang, en gedurende de gehele levensduur van de lens.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Avaira Vitality zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Avaira Vitality

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
66% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling